top of page
Search
Writer's picturePolina Prianykova

«Самі прийміть рішення – фізично працювати вам або вашому боту!»


Вчора, 20.08.2021, на запрошення в Twitter, я стала свідком в прямому ефірі Презентації Tesla 2021 року під назвою «День Штучного Інтелекту».

Elon Musk показав світу, як буде виглядати бот, якого Tesla випустить у виробництво вже наступного 2022 року. Це багатофункціональна модель, схожа на людину без статевих ознак, яка буде справно виконувати найпростішу (а згодом і кваліфіковану) фізичну роботу.

Tesla Bot у всьому схожий на людину. Єдина відмінність – він не такий швидкий в пересуванні, тому, "На фізичному рівні ви можете втекти від нього, і він, швидше за все, може бути подоланий. Сподіваюся, цього ніколи не станеться, але ... ніколи не знаєш », - із посмішкою повідомив його творець Elon Musk.

Швидкість Бота - 8 км / год. А ви швидко бігаєте, друзі?


Я не проти бота, це класно, але хіба він прописаний хоч в одному законодавстві світу? Що буде, якщо він вдарить людину? Або якщо людина буде знущатися над самим ботом? І мільйон інших питань ...

Відповідей немає, тому як законів немає.

Чи готове людство до такого повороту подій? Дайте відповідь самі.

Коли я дивилася на нешкідливий танець бота і усміхненого Elon Musk, то подумала: «Як же буде відчувати себе людина праці, коли його замінить ось такий веселий, танцюючий на його робочому місці бот?»

Більш докладно про свої враження поділюся з вами пізніше.

Там багато цікавого…

З повагою і надією на мир, здоров’я і співпрацю,

Міжнародний правозахисник з питань Штучного Інтелекту

Поліна Пряникова

126 views0 comments

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page